Evenement
Red Hat OpenShift Lunch & Learn
Wanneer
23 november 2017
Tijden
van 09:30 - 13:00 uur
Locatie
Open Line Arnhem
Wij zijn er! Over -236 dagen Inschrijven verplicht

Als ontwikkelaar of ontwikkelafdeling wil je bezig zijn met de kern van je proces: het bouwen en onderhouden van direct, goed bruikbare en altijd passende oplossingen. Van een ontwikkelaar vereist dit concentratie en creativiteit. Het liefst zonder afleiding en zonder werkzaamheden die niet direct bijdragen aan dit creatieve proces.

In een lunch & learn sessie gaan we uitgebreid in op het Open Line / Red Hat integratieplatform in de cloud, dat elke fase van het ontwikkel-proces - ’develop’, ‘build’ en ‘manage’ - maximaal ondersteunt. Een integratieplatform dat leunt op Red Hat OpenShift en dat als cloud-dienst wordt aangeboden vanuit de Nederlandse tier III datacenters van Open Line. Geheel ingericht als een volledig ondersteunde dienst, trustee OpenShift. 

Ontwikkelaars hoeven zich geen zorgen meer te maken over de onderliggende infrastructuur en de benodigde middleware. De juiste functionaliteit op het juiste moment. Dit alles met de borging van continuïteit, stabiliteit en veiligheid.
De kern van de dienst ligt in Red Hat OpenShift. op basis van Red Hat Enterprise Linux en een community van meer dan een miljoen ontwikkelaars die zorgdragen dat het platform zich blijft ontwikkelen.

Noteer de datum van 23 november en schrijf nu alvast in voor deze lunch & learn sessie. U maakt tevens kans op een gratis demo account voor drie maanden!

Programma

  • 09:30-10:00 Inloop
  • 10:00-10:45 Uitleg over OpenShift door Red Hat
  • 11:00-11:45 Klant aan het woord...
  • 11:45-12:00 Demo
  • 12:00-13:00 Lunch

Locatie van het evenement

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie u bent
Uw contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

Geen evenementen