Evenement
Trusted Cloud Event 2017
Wanneer
26 oktober 2017
Tijden
van 12:00 - 20:00 uur
Locatie
Kasteel Maurick, Vught
Wij zijn er! Over -514 dagen Inschrijven verplicht

Cloud, ondertussen een gevestigd begrip. Was het 5 jaar geleden nog een hype, tegenwoordig is de cloud verankerd in het IT-landschap en gaan ontwikkelingen harder dan ooit. Met de tijd komt ook de ervaring, en met de cloud ook de vraag naar zekerheid, veiligheid en borging. Gedreven door techniek, wetgeving, governance en – niet geheel onbelangrijk – gevoel en vertrouwen. Vandaar het thema van deze editie: TRUSTED CLOUD.

Op 26 oktober omarmen we de trusted cloud en wat we bedoelen met trusted? Gaat het over security? Gaat het over ontwikkelingen als GDPR? Gaat het over wetgeving? Gaat het over continuïteit? Gaat het over persoonlijk contact? Gaat het over de talloze mogelijkheden? Het antwoord op al deze vragen is: ja!

Geïnitieerd door Open Line en QNH slaan een select aantal marktpartijen de handen ineen om u een informatieve, inspirerende dag te bieden die bol staat van het opdoen van nieuwe inzichten en u alle ruimte biedt om te netwerken. Dit alles in een uitstekend verzorgde entourage bij Kasteel Maurick in Vught.

Aanmelden voor het Trusted Cloud Event kan via het inschrijfformulier onder aan deze pagina.

Learn sessie "Open Line's Azure Stack en de ideale cloudmix".

Voorafgaand aan het trusted cloud event op 26 oktober is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een Azure Stack infosessie. Over Publieke Microsoft clouddiensten die sinds kort ook een private variant kennen: Azure Stack. Wat is Azure? Wat is het verschil tussen Azure en Azure Stack? Hoe vind ik nu de ideale cloudmix? En wat betekenen deze oplossingen en ontwikkelingen voor onze manier van denken en doen? 

Bij deelname aan de Azure Stack ochtendsessie is toegang tot het Trusted Cloud Event middagprogramma gratis.

Schrijft u in via de Open Line Website met onderstaand formulier, dan is uw deelname gratis! Wij zorgen ervoor dat uw inschrijving verder wordt verwerkt.

Programma

  • 12:00-12:55 Ontvangst en lunch
  • 13:00-13:10 Opening Trusted Cloud Event 2017
  • 13:10-13:50 Keynote 1
  • 13:50-17:05 Breakout Sessies in twee tracks (zie website)
  • 17:10-17:50 Keynote 2
  • 17:50-18:00 Afsluiting
  • 18:00-20:00 Walking dinner en borrel
Voor de programma details zie trusted cloud event website

Wil u zich inschrijven voor dit evenement?

Gebruik dan a.u.b. het volgende formulier:

Geplande evenementen.

Het komt voor dat van evenementen het programma nog niet bekend of definitief is. Meldt u aan voor event updates om op de hoogte te blijven van aanvullingen / wijzigingen en u ontvangt automatisch een bericht als er wijzigingen zijn.

Vertel aub wie u bent
Uw contact gegevens

Gemerkte velden (*) zijn verplicht

De door u verstrekte gegevens kunnen worden gebruikt voor marketing- en/of research-activiteiten van Open Line en/ of de bij dit event betrokken business partner(s). Open Line kan uw gegevens aan deze business partner(s) voor dat doel verstrekken. Meer informatie treft u aan in onze Open Line Website Privacy Policy