azure, azure stack, hybride cloud, private cloud, trusted cloud

Veiligheid en vertrouwen voorop!

Zekerheid over de locatie van bedrijfsdata maar wel profiteren van de voordelen die de public cloud biedt? Middels Azure Stack introduceren we de schaalbaarheid en de talloze mogelijkheden van Azure Public Cloud in ons eigen datacenter. Zie het als ‘Azure-in-a-box’, uitstekend te integreren in het Open Line – of het eigen datacenter.

Azure Stack vormt een doordachte brugfunctie naar een volwaardig hybride cloud omgeving. Ontdek nu de kracht van Open Line Azure Stack  in combinatie met de publieke cloud of bestaande SaaS toepassingen, als managed hybride oplossing of als volledige private cloud.

Of u nu een (high performance) site host, big data analyseert, applicaties beheert in de cloud of Saas ontwikkelt; met managed Microsoft Azure Stack van Open Line brengt u eenvoudig al uw programma’s, services of delen van uw infrastructuur naar de cloud.

U bent verzekerd van ongekende flexibiliteit op een schaalbaar cloudplatform met zeer hoge beschikbaarheid én geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving (hybride). Bovendien zorgt Open Line Managed Services voor een perfecte implementatie en 24/7 beheer. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten en maximaal profiteren van Azure functionaliteit maar dan in een vertrouwde omgeving.

Ga hier naar de Open Line Azure (Stack) microsite